Hosting por dinahosting.

Cartes dels lectors

Objetivo: bajar las pensiones
El gobierno está por bajar las pensiones porque congelarlas no es suficiente para mantener el sistema. Para ello baraja varias fórmulas. Una es aumentar el cálculo a 20 años en vez de los 15 actuales. Otra, cotizar hasta los 67 años (una barbaridad). O que la pensión máxima solo se cobre si has cotizado 40 años en vez de 35.Todas tienen el mismo fin, bajar las pensiones. Es hora de apretarse el cinturón, pero ¿todos somos iguales ante la ley? Nuestros hijos o nietos tendrán pensiones -si les llegan- más precarias que nosotros sus padres o abuelos.
A. Velasco – BARCELONA

Cobrament indegut
L’últm que s’ha inventat Vodafone per plomar la gent és el cobremant, sense justificació nui contracte, de l’ús (involuntari) del TP Internet mobile i TP Smartphone, al·legant que no pot evitar-ho, ja que, segons la companya, estracta d’un servei que ofereix la terminal que suministra a Vodafone, servei del qual es “impossible” donar-se de baixa. Aquests càrrecs m’arriben desde fa tres mesos i en fa vuit que estic a la compañía.
Fent números, Vdafone guanyarà a l’any 180 euros per client per una cosa que no pot probar amb un contracte. Jo de gran vull ser propietari d’una telefónica. ¿Qui ens defensa d’aquests abusos?Javier Valencia – El Prat de Llobregat

Sous vitalicis en la política
He llegit que els senyors Montilla i Benach renucian alas eva feina, al seu càrrec. També renuncien al seu sou vitalici?. Si ho he entès bé, deixen la feina, però seguirán cobrant del contribuent tota la vida. Ens han deixat un país en la miseria (encara que a ells, amb les butxaques a vessar, poc els importa), s’en renten les mans i s’esfumen.
No tenen ni la dignitat de quedar-se a ajudar a reconstruir-lo. Quines polítiques socials i d’esquerres! I son ells els que parlen de corrupció? Quina vergonya. Es que ningú no parlarà mai dels fabulosos sous vitalicis? Si renuncian a la feina, que se’ls acabin els diners, que amb el fotimer de càrrecs paral·lels que acumulen cadascun d’ells, tene la seva vellesa i la de tota la familia mes que assegurada. Es indecent que deixin la feina i segueixin cobrant.
Núria Alsina

Sin Humos desde el 2 de enero
El cubículo para fumadores ya existe, se llama calle, ahi pueden fumar, los camareros no le atienden y es gratis su construcción para los hosteleros
Yop.

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »