Hosting por dinahosting.

Convenció nacional del PP

Rajoy demanarà al Congrés la revisió de les pensions de diputats i senadors

El líder conservador assegura que ara el partit que «ja està absolutament unit»
Dissabte, 22 de gener del 2011 – 14:21h. GEMMA ROBLES / Sevilla

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha anunciat a la convenció nacional de Sevilla que pensa registrar una iniciativa al Congrés per eliminar els privilegis de diputats i senadors a l’hora de cobrar les pensions, ja que en aquests moments poden cobrar el cent per cent de la prestació havent treballat a les Corts més d’11 anys.“Plantejaré la revisió del sistema de pensions de diputats i senadors i eliminar qualsevol altra cosa que pot suposar un privilegi respecte a la resta dels espanyols”, ha afirmat, i ha afegit que en cas de governar imposarà l’austeritat en totes les administracions públiques.

El mateix carro

Rajoy, a més, ha tingut una trobada amb els joves en què ha afirmat que el PP és un partit que “ja està absolutament unit” i que ha recorregut un camí que no ha estat fàcil, encara que “ara ja està encarrilat i tots estem estirant el mateix carro”.

Evidentment, el president dels conservadors no estava pensant en aquell moment en l’exministre Francisco Álvarez Cascos, que acaba d’abandonar les files de l’organització, sinó en l’expresident José María Aznar, que divendres va pronunciar un discurs d’acostament al seu successor. A canvi, tots els dirigents del PP estan aprofitant els dicursos que pronuncien a Sevilla per rendir un homenatge al llegat del “millor president de la democràcia”.

Missatge

Això sí, Rajoy ha aprofitat l’ocasió per llançar un missatge als que un dia van ser els seus crítics des d’aquesta convenció en què els populars es mostren segurs que recuperaran el poder, després d’uns anys tempestuosos després de perdre dues vegades seguides unes generals davant José Luis Rodríguez Zapatero.

“Quan et va bé, et sorgeixen els amics per tot arreu. Quan et va malament, com deia Pío Cabanillas (pare), el telèfon no sona mai, i quan va regular, la gent diu ‘serem aquí per si de cas”, ha dit.

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »