Hosting por dinahosting.

Els secrets de caminar bé es presenten amb la campanya ‘Yo ando’

La campanya ‘Yo ando ¿Y tú…?’ vol incentivar l’activitat física de la gent gran i les persones sedentàries, com ara caminar, pels diversos beneficis de salut que representa, però sempre des del coneixement. Aquesta proposta ha començat a fer les seves primeres passes aquest dilluns a la Casa de Cultura, on s’ha dut a terme la presentació que ha anat a càrrec del consultor i assessor d’institucions esportives Javier Lasunción, i que ha estat organitzada per Delta Gent Activa.

Aprendre a caminar abans que a córrer. Aquest és un dels principis amb els quals treballen des de Delta Gent Activa que ha presentat aquest dilluns la campanya ‘Yo ando. ¿Y tú…?’. Aquest projecte vol ensenyar els més grans els beneficis de caminar mitja hora cada dos dies, però també a fer-ho bé: amb la postura correcta i amb els moviments adequats del peu, entre d’altres.

El consultor i assessor d’institucions esportives Javier Lasunción ha resumit la principal finalitat de ‘Yo ando’, que és que la gent adulta s’impliqui en dinàmiques socials perquè surtin del seu àmbit.

Javier Lasunción · Implicar les persones adultes en les dinàmiques socials, de tal manera que surtin del seu àmbit personal i familiar i mantinguin aquesta capacitat de servir als demés.

Altres objectius de la proposta són millorar la condició física de les persones, fer prevenció dels problemes articulars provocats per les maneres incorrectes de caminar i millorar l’estètica corporal de cada persona.

El consultor ha subratllat que la majoria de defectes a l’hora de caminar són fàcilment visibles perquè repercuteixen en la mala postura de les persones. Així mateix, el calçat també influeix en la manera de caminar de manera correcta.

Lasunción també ha observat un problema entre les persones adultes joves i és que actualment moltes d’elles comencen a córrer per fer exercici i aprimar-se sense saber com fer-ho. Segons el consultor i assessor, aquesta pràctica sense els coneixements adequats pot provocar lesions amb conseqüències a llarg termini.

Judith Cañamares | Noticia publicada ahir | 107 lectures

 

 

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »