Hosting por dinahosting.

La crida a la vaga de la monja Forcades troba adeptes a la xarxa

TENDÈNCIA A BARCELONA – Els internautes secunden les declaracions a la televisió de la teòloga contra la «dictadura financera»
La religiosa benedictina es va fer famosa per les seves crítiques a les farmacèutiques pel negoci de la grip A
Dimecres, 27 de juny del 2012 – 13:39h. EL PERIÓDICO / Barcelona

La mediàtica monja benedictina, Teresa Forcades, és aquest dimecres tendència de Barcelona a Twitter. Així, la seva aparició en l’últim programa de la temporada de Singulars del 33, presentat per Jaume Barberà, ha aixecat una gran polèmica en les xarxes socials. Forcades, que ja va causar enrenou amb les seves declaracions contra les farmacèutiques i el negoci de la grip A, es va mostrar aquest dimarts molt crítica contra la «inexistent ètica del capitalisme».

La monja benedictina Teresa Forcades en la seva ponència a la 23a Trobada Empresarial al Pirineu.
La monja va denunciar que occident viu SOTA «una dictadura financera» i va assegurar que el «mercat lliure no és lliure, perquè els governants tenen les mans lligades pel capital». Per aquest motiu, Forcades va animar la ciutadania a convocar una vaga general indefinida «com a forma de protesta davant un govern que actua contra l’interès general». La teòloga també va reconèixer que durant la crisi de la grip A «l’exconsellera de Salut Marina Geli va trucar a l’abat de Montserrat per demanar-li si podia deixar d’interferir en els plans de la Conselleria».

La gran majoria de comentaris a Twitter són favorables a les declaracions de la religiosa, i fins i tot alguns, en to humorístic, la reclamen per ser presidenta. A més, persones com el secretari general de Comissions Obreres a Catalunya, Joan Carles Gallego, han tuitejat: «¿Teresa Forcades de i amb la majoria, plantant cara a la minoria… sembla que alguna cosa es mou a l’Església… Com fa 50 anys?». També, el cantautor Cesk Freixas ha lloat a la monja i ha tuitejat: «L’entrevista a Teresa Forcades al #singulars d’avui serà d’aquelles per recuperar i passar-les als cicles audiovisuals dels pobles i ciutats».

 

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/tele/monja-teresa-forcades-revoluciona-twitter-1983621

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »