Hosting por dinahosting.

L’Estat espanyol ‘roba’ 31 milions d’euros a la Generalitat a traïció

montoro-0212Montoro gravarà les begudes ensucrades i deixarà Junqueras sense els ingressos que preveia recaptar per aquest concepte l’any vinent

Ni 24 hores després que Oriol Junqueras hagi presentat els pressupostos per al 2017, l’Estat espanyol rebenta un dels impostos que el conseller ha posat sobre la taula per recaptar més diners. Segons el digital Més Economia, Montoro gravarà les begudes ensucrades, cosa que xocarà amb la idèntica mesura que proposava el titular d’Economia. Tot fa pensar que prevaldrà l’impost espanyol, amb la qual cosa els 31 milions d’euros que la Generalitat pretenia recaptar per a l’any 2017 (i 41 milions els anys següents), se’ls emportarà Madrid.

Montoro actua ‘a traïció’, aparentment sense advertir de la mesura amb anterioritat a Junqueras, perquè els números catalans ja entraran a tràmit amb aquesta previsió. Un però més a l’Operació Diàleg que està escenificant l’executiu de Rajoy en els últims dies, i que demà pot tornar a posar de manifest si acaba pujant una dècima el sostre de dèficit a les comunitats autònomes fins al 0,6% en el cas català, com tot apunta. Una mesura que es vendrà com una concessió, però que segons la Generalitat encara es queda curta respecte al 1,18% que apunta que hauria de ser el topall més just.
http://www.directe.cat/noticia/552543/lestat-espanyol-roba-31-milions-deuros-a-la-generalitat-a-traicio

Deja un comentario

Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »