Hosting por dinahosting.

Teddy Bautista demanda la SGAE i sol·licita 1.200.000 euros d’indemnització

Considera que va ser obligat a renunciar i que, per tant, es tracta d’un «acomiadament improcedent»

Teddy Bautista, expresident del consell de direcció de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), ha demandat la institució per acomiadament improcedent i sol·licita una indemnització d’1.200.000 euros, segons informa el portaveu de l’actual junta directiva, Sabino Méndez.
Per Méndez és un «contrasentit» que Bautista demandi la SGAE quan va presentar davant de la junta directiva, i de manera voluntària, la seva renúncia el 12 de juliol passat després de ser detingut dins de l’operació Saga, així que va quedar rellevat de tots els seus càrrecs dins de la societat i les entitats filials.
«En la junta de demà estudiarem quina solidesa jurídica té aquesta demanda i decidirem quines iniciatives tirarem endavant. El que puc avançar és que ens trobarà plantant cara», ha dit el portaveu de l’actual junta directiva.

Méndez ha reconegut que «per canals extraoficials» ja li havien arribat rumors de la intenció de Bautista de demandar la SGAE, «però sempre he pensat –ha comentat– que ho deia en calent i que no ho arribaria a fer».

Segons fonts pròximes a la SGAE, Bautista s’empararia en el fet que aquella renuncia hauria estat «obligada» i per tant podria ser considerada «acomiadament improcedent».

Pag. El Periodico   http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/oci-i-cultura/teddy-bautista-demanda-sgae-sollicita-1200000-euros-dindemnitzacio-1195235

3 comentarios para “Teddy Bautista demanda la SGAE i sol·licita 1.200.000 euros d’indemnització”

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »