Hosting por dinahosting.

Twitter acaba amb el límit de 140 caràcters en els missatges directes

TWITTERpantalla-dinici-duna-tauleta-amb-icona-twitter-1439400591242La companyia, amb problemes econòmics, es vol potenciar com a servei de missatgeria instantània
IMMA COY – EFE / MADRID – DIMECRES, 12 D’AGOST DEL 2015 – 20.28 HTwitter ha ampliat aquest dimecres el límit dels missatges directes des dels 140 als 10.000 caràcters per potenciar les converses privades entre els seus usuaris, segons ha informat la companyia.

Encara que el límit d’extensió de 140 caràcters és una de les senyes d’identitat del servei, Twitter vol fomentar que les converses públiques passin a l’esfera privada dins de la seva plataforma i evitar que l’usuari hagi de dividir el seu discurs en missatges curts.

El nou límit dels missatges privats és de 10.000 caràcters, i el canvi ja està implementat en les aplicacions d’iOS i Android, Twitter.com, TweetDeck i Twitter per a Mac.

ELS TUITS, AMB UN MÀXIM DE 140 CARÀCTERS

La tecnològica ha aclarit que aquesta ampliació de l’espai dels missatges privats no afectarà els tuits, que seguiran sent com a màxim de 140 caràcters.

Els últims mesos, Twitter ha introduït diversos canvis en els missatges directes, com la possibilitat d’enviar-los a grups d’usuaris, o l’opció de tenir una conversa privada amb un tuiter sense necessitat que aquest últim et segueixi.

Amb aquests moviments, l’empresa pretén que la conversa segueixi a Twitter i no migri cap a altres serveis de missatgeria. Aquesta actualització arriba just en un moment en què la companyia, que va sortir a la borsa el 2013, ha vist com el valor de les seves accions ha entrat en un descens lent però progressiu.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/xarxes/twitter-acaba-limit-140-caracters-missatges-directes-4427204#

 

 

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »