Hosting por dinahosting.

Com ajudar a la gent gran a través de les xarxes socials. Fes-te voluntari, apunta’t al nostre equip

voluntaris sant cugatSom DELTA gent activa, una organització sense ànim de lucre (ONL) que té com a objectiu treballar per potenciar tecnològicament la gent gran, promoure diverses activitats participatives i Inter generacionals de coneixement i aprenentatge.

Amb la nostra experiència hem identificat que la tecnologia és una eina poderosa per erradicar la solitud de la gent gran, i ajudar-los a socialitzar. Per això, també estem treballant per donar-te eines perquè puguis ser independent, puguis accedir a la informació, ser participativa en xarxes socials a través de cursos, tallers i xerrades que organitzem setmanalment.

Però, per seguir avançant en el nostre projecte, necessitem ajuda. Busquem persones compromeses amb la millora de la vida de la gent gran, perquè puguin ser tecnològicament independents.

Aconseguirem tot això amb un equip motivat creant i generant experiències Inter generacionals per aprendre els uns dels altres.

Si tens talent i vocació social és la teva oportunitat per ajudar els altres, busquem:

1 Community Manager:

Necessitem suport per gestionar i racionalitzar les nostres xarxes socials i comunitats. Per difondre el missatge positiu de l’envelliment sa i Inter generacional.

2 suport Social Media

Si t’agrada Facebook, Instagram, Twitter o qualsevol altra xarxa social pots ensenyar a la gent gran com utilitzar-les.

Pots ajudar ON LINE des de casa o presencialment, un cop a la setmana, tota l’ajuda és benvinguda.

Recorda que amb una mica del teu temps podràs fer feliços a moltes persones que ho necessiten.

Com puc inscriure’m?

És molt senzill, només has d’emplenar el formulari i nosaltres contactarem amb tu per convidar-te a la sessió informativa perquè coneguis millor el nostre projecte.


Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »