Hosting por dinahosting.

L'»hòstia» electoral de Rita Barberá, captada pels micròfons

rita 1432565877544La jornada d’eleccions va deixar grans vencedors i grans derrotats. Una de les que no van quedar gens satisfetes amb el resultat a les urnes va ser l’alcaldessa de València, Rita Barberá. Després de 24 anys com a alcaldessa, sembla que els seus dies al capdavant de l’Ajuntament de València arriben al seu final i, conscient d’això, així ho va fer notar als seus companys de partit ahir a la nit.
Com es pot veure en el vídeo captat per les càmeres quan arribava a la seu popular, Barberá rep l’abraçada d’un dels seus companys, i l’alcaldessa ho aprofita per deixar-li anar a l’orella el seu pensament més profund: «¡Quina hòstia! ¡quina hòstia!», diu la valenciana.

Les càmeres, molt a prop de la trobada, aconsegueixen captar les paraules de Barberá, que evidencien la seva decepció pels resultats municipals a València. Malgrat la patacada, l’encara alcaldessa va comparèixer davant els mitjans i els seus votants per defensar el seu paper com a alcaldessa valenciana i va recordar que, amb les dades a la mà, havia sigut la vencedora de les eleccions.

Pag el periodico http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/hostia-electoral-rita-barbera-captada-microfons-4217517

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »