Hosting por dinahosting.

Tallers de conversa d’anglès

Avui dimarts 12 tancament d’inscripcions per el taller que s’iniciara el pròxim dijous dia 14 de maig per a tots aquells que vulguin conversar d’una manera dinàmica i amena en anglès.

inglesdescargaNo és necessari tenir cap mena de coneixement d’anglès, ja que del que tractarem en els tallers és d’aprendre des de baix, però això sí, escoltant i parlant anglès. Tot i això, aquells que ja tinguin una base d’anglès, també estan més que convidats, perquè com hem esmentat anteriorment, el taller estarà dirigit a parlar i interactuar directament en anglès. A més, a més, segons la demanda que tingui el taller, no es descarta obrir dos tallers de conversa, perquè cadascú s’adeqüi al seu nivell d’anglès.
Els tallers tindran una durada d’una hora, en què mitjançant un simple conductor, parlarem sobre diferents temes a partir de preguntes que aquest anirà fent.

Dit això, i esperant que ja us hagueu pogut fer una idea del taller, esperem que us hi apunteu per poder passar una bona estona conversant en la llengua més transversal del món: l’anglès.

Preu: Gratuït, però cal inscriure-s’hi fent clic a «Contactar», a la part dreta inferior d’aquesta pàgina, o bé per telèfon, al 675 488 408.

Places limitades: màxim 8 persones; aquesta activitat serà cancel·lada si té menys de 4 inscripcions.

Lloc:  Casa Cultura – Castellví, 8 (Jardins del Monestir) – Sant Cugat del Vallès.

Horari:  de 16 a 17h

Ho organitza:  DELTA gent activa.

Límit d’inscripció:  19/5/2015

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació amb aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem al més aviat possible.

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »