Hosting por dinahosting.

Trobada amb els grups polítics de Sant Cugat

20150512_175846 (1)El dimarts, 12 de maig, DELTA gent activa va organitzar la primera trobada amb els grups polítics de Sant Cugat, on van assistir els caps de llista del Partit Popular, Jordi Carreras; d’Iniciativa per Catalunya–Verds, Roser Casamitjana; i del Partit Socialista de Catalunya, Pere Soler.
En la trobada es va parlar sobre diversos temes d’actualitat del nostre municipi, com el paper que té l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, les mesures que des de l’Ajuntament de Sant Cugat es poden dur a terme per minvar les desigualtats socials del municipi i la necessitat que es pugui reconèixer el treball remunerat de les persones grans, és a dir, que la retribució que les persones grans obtinguin pel seu treball no afecti l’import de les seves pensions.

En aquest punt, volem destacar l’interès dels grups polítics assistents per millorar els incentius per treballar que té la gent gran.
A més a més, d’aquests temes de debat plantejats des de DELTA gent activa, també cal remarcar la participació del públic assistent, que d’altra banda, va servir per conèixer l’opinió dels grups polítics sobre el funcionament i les millores que es poden realitzar per promoure un sistema sanitari de més bona qualitat en el municipi. La participació dels assistents també va permetre obrir un interessant debat sobre la manera com els representats han d’administrar els recursos dels ciutadans, així com la responsabilitat que això significa.
Dit això, i abans de concloure amb aquesta síntesi de la trobada, des de Delta Gent Activa volem agrair la participació, tant dels grups polítics com dels assistents en aquest acte, adreçat a l’apropament dels polítics amb els ciutadans, i esperem que aquest sigui l’inici d’un millor contacte entre els polítics i el seu objectiu: la societat.
David Salinas

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »