Hosting por dinahosting.

Un seminari aborda el binomi inseparable de l’art i la comunicació

L’art pot ser comunicació i la comunicació art. Aquesta és la principal hipòtesi que els diferents ponents d’un seminari organitzat per l’Associació Catalana d’Oratòria han posat sobre la taula. Es tracta de la segona edició del seminari que se celebra a la nostra ciutat i que ha acollit aquest dissabte la Casa de Cultura amb la presència d’una vintena de persones i més d’una desena de ponents.

L’art transmet amb la seva interpretació i amb la seva forma. Tot i així, el seu missatge pot variar en funció de qui el mira, l’escolta o el sent. Tal com succeeix amb la comunicació, l’art també és fruit del seu temps i context.

Tot plegat, els dos móns tenen maneres d’interactuar semblants. Així ho ha explicat el president de l’Associació Catalana d’Oratòria (ACO), Joan Panadès.

A la comunicació fa falta un que parla, un que escolta, un tema i un canal, però hi ha coses més persuasives que altres i en l’art passa el mateix.

Escolta-ho :  http://www.cugat.cat/noticies/Societat/76358.htm/un_seminari_aborda_el_binomi_inseparable_de_l_art_i_la_comunicacio

Aquest seminari, que ha abordat el binomi art i comunicació des d’una perspectiva pluridisciplinar, és una iniciativa organitzada per l’ACO, juntament amb l’associació DELTA Gent Activa. La jornada ha comptat amb quatre taules rodones amb una important presència de ponents santcugatencs com l’artista Pep Pujol, l’historiador Domènec Miquel, el galerista Josep Canals i l’artista Imma Pueyo, entre d’altres.

anna gonzález
Noticia difosa el 19/mai/12

Deja un comentario

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Traductor
Secciones
Ficheros mensuales

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Translate »